Erhvervsleasing og finansiering  

Medarbejderne i Unicars har mange års erfaring i bilfinansiering. Vi tilbyder god rådgivning, fleksible muligheder og konkurrencedygtige priser.

Enkel og hurtig erhvervsleasing og finansiering

Når du taler med os, bliver du rådgivet af folk, der ikke kun ved alt om finansiering, men naturligvis også en hel del om biler. Vi kan derfor tilbyde en enkel og hurtig bilfinansiering, som i de fleste tilfælde kan komme på plads mens du endnu er i forretningen.

Skal jeg vælge lån eller Opel erhvervsleasing?

Hos Unicars bestemmer du selv, om du vil låne eller lease. Vores anbefaling er meget ofte Opel erhvervsleasing, og en stor del af vores kunder vælger da også denne form for finansiering af firmabiler i dag. Modsat lån er der nemlig ingen tinglysningsomkostninger forbundet med Opel erhvervsleasing og ved nye biler bliver bilens registreringsafgift beregnet forholdsmæssigt i forhold til leasingperioden. Opel erhvervsleasing åbner desuden døren for høj budgetsikkerhed, da det er muligt at få service med i aftalen på attraktive vilkår.

Skræddersyet løsninger til Opel Erhverv

Hos Unicars er vi bevidste om, at man som erhvervskunde har mange forskelligartede behov i forbindelse med sin firmabil. Vi tilbyder af samme årsag derfor også en lang række af forskellige finansieringsløsninger, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov til en firmabil – uanset om det er i forbindelse med finansieringen af Opel personvogne eller Opel varevogne. Du kan se et eksempel på serviceleasings aftale for en varevogn fra Opel her.

Hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder inden for Opel erhvervsleasing og finansiering? Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig til det rette valg for din virksomhed. Du er altid velkommen i vores forretninger, hvor du har mulighed for at se vores attraktive og konkurrencedygtige løsninger inden for firmabiler for både Opel personvogne og Opel varevogne. Foretrækker du at kontakte os telefonisk, kan dette ske på telefon 48 13 43 43 inden for butikkernes åbningstider.Close