Opel Astra ST er årets campingtrækker!

Dansk Camping Union, medlemsorganisation for 50.000 campingfamilier, har kåret Årets Campingtrækker 2017... 

Opel Astra Sports Tourer

De fremragende allround-egenskaber og værdi for pengene betød, at Opel Astra Sports Tourer løb med sejren 

''Der er ingen, der trækker deres campingvogn selv, og biler opfører sig meget forskelligt med og uden noget på krogen. Af samme grund har denne kåring stor værdi for campisterne, der ellers ikke kan få viden om, hvordan en given bil arter sig med en campingvogn bag på'' siger DCU´s landsformand Bjarne Jensen.

Der var 10 biler var med i opløbet, men Opel Astra Sports Tourer CDTI diesel med 160 hestekræfter endte med at give de øvrige ni konkurrenter baghjul, da kampen om Årets Campingtrækker 2017 blev udkæmpet.

De 10 biler blev dels testet på landevej, dels på Køreteknisk Anlæg i Sorø. På landevejene kunne juryen tjekke, hvordan bilerne opførte sig ved hverdagskørsel, mens øvelserne på den lukkede bane viste vognenes evner i dobbelt undvigemanøvrer, slalomkørsel og bremseøvelser, ligesom det her var muligt at kontrollere vognenes optræk og retningsstabilitet.

Opel Astra Sports Tourer


Suveræn allrounder
Den nye generation af Opel Astra har fået en lavere egenvægt end tidligere, men vægttabet har bestemt ikke gjort den ringere til at manøvrere en campingvogn - tværtimod! Opel Astra Sports Tourer er både en fremragende trækker, der formår at tumle en campingvogn selv i pressede situationer, og en dejlig familiebil, og så er det naturligvis også vigtigt, at den er til at betale.

De 10 biler i finalefeltet bestod af Opel Astra Sports Tourer, Volvo V90, Seat Ateca, Skoda Superb, Subaru Levorg, Nissan X-Trail, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Toyota Rav 4 H og Ford S-Max.

''Prisen giver i den grad noget mere fokus på Astra i de miljøer, hvor man måske ikke er så vant til, at en personbil kan bruges til at trække campingvogne. Det gør det jo mere tilgængeligt i forhold til at skaffe sig en bil, der ikke er et kompromis, hverken når det kommer til daglige ture, eller man skal have en campingvogn på krogen.'' siger direktør Thomas Bruun fra Opel Danmark.

Opel Astra Sports TourerClose