Opel Crossland X

Med et cool og stilrent SUV-inspireret look og generøs kabineplads, er den nye Crossland X snart klar til at indtage det såkaldte crossover-segment. 

Opel Crossland X er bestemt ikke en lille bil. Den er veldimensioneret på flere punkter, den er rummelig - endda mere end dens storebror Mokka X, trods den på flere måder ser og er mindre end den. Crossland X byder dog på mange af de samme egenskaber som Mokka X, herunder en høj siddeposition, et SUV-inspireret look og en højere frihøjde - alt i alt vil du ikke føle dig overset i landskabet. Den direkte forbindelse mellem Mokka X og Crossland X er selvfølgelig ''X''-et, og Crossland X er derfor andet medlem af denne familie, med det tredje medlem, Grandland X der ankommer i slutningen af 2017.

Rent funktionelt og praktisk har Crossland X en bagagerumsstørrelse på hele 410 liter, som med nedslåede bagsæder kan udvides til omkring 1255 liter.
Bagsæderne i Crossland X kan, som et tilkøb, fås med tre forskellige ryghældningspositioner og en skydning frem og tilbage på 15 cm.

 

Opel OnStar er, som i alle nyere Opel-modeller, tilgængeligt. OnStar er din personlige online service-assistent, der bl.a. øger din sikkerhedsfølelse med 24/7/365 support og nødhjælp via et enkelt klik på en knap og med en indbygget kollisionsalarm, der ved manglende respons fra bilens passagerer, kan sende bilens position til nærmeste alarmberedskab. (Læs mere om Opel OnStar her: http://www.unicars.dk/Nyheder/seneste-nyt/Opel-OnStar) Apple CarPlay og Android Auto bliver også tilgængeligt i den nye Crossland X.

De førende Intellilux LED Matrix forlygter (allerede kendte fra Astra, Mokka X, Zafira og de kommende Insignia'er) finder også vej til Crossland X's front. En lang liste af teknologi of sikkerhedsudstyr vil også være tilgængeligt at efter variant.

Når vi tager et kig på motorprogrammet, vil vi umiddelbart først en 1,2L 3-cylindret benzinmotor med 81 hestekræfter, herefter med 2 turbo-varianter der hhv. yder 110 og 130 hestekræfter. Dieselmotorerne vil starte med en 1,6L CRDTI med 99 hestekræfter og en med 120 hestekræfter.

 

Prisen på den nye Crossland X er ikke fastsat, men der er en forventning fra Opel Danmarks side til, at den billigste variant vil være prissat til under 200.000 kroner.

Close