Den nye Opel Insignia Grand Sport

Med innovationer fra luksusklassen, en dynamisk køreoplevelse, wellness-højdepunkter og et strømlinet design, kan vi ikke andet end at være stolte af snart, at kunne præsentere den nye Insignia Grand Sport - Opels flagskib.  

Vi kan snart præsentere den helt nye Insignia Grand Sport, og det ser vi frem til af, især, 5 grunde:

1. Intellilux LED Matrix forlygter:
Med de klasseførende Intellilux LED Matrix forlygter er du sikret et afslappende og blændfrit lys, med en rækkevidde på hele 400 meter. Det giver det bedste udsyn og sikkerheden er derfor også i top. Lygternes skarpe og sporty design, giver fronten et lettere aggressivt og moderne udseende, der sammen med hele bilens adrætte design blot giver en smagsprøve på hvad denne bil tilbyder.

2. Mulighed for 4x4:
Det skal ikke være en hemmelighed at det nyudviklede firhjulstræk med avanceret torque-vectoring system tilbyder en endnu mere dynamisk køreoplevelse og en helt anden grad af praktikalitet i dårlige eller glatte vejrforhold. I kombination med Insigniaens aerodynamiske design og den nye 8-trins automatgearkasse bliver der ikke sparret på hverken køreglæde eller performance.

3. Førerassistancepakke: 
Din nye Insignia Grand Sport kan udstyres med topklasse førerassistance, der sikrer dig og dine passagerer på den bedst mulige måde. Førerassistancepakken inkluderer bl.a. vejbaneskiftealarm, adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse med fodgængerovervågning, automatisk kollisionsalarm, head-up førerdisplay og trafikskilteovervågning.

4. Wellness højdepunkter:
Hvis ikke et ergonomisk og ventileret førersæde med massagefunktion og memoryfunktion lyder som noget for dig, så ved vi ikke hvad gør. Luksusfølelsen er helt i top og Insigniaens kabine er indrettet som en eksklusiv lounge og kun det bedste tyske håndværk er godt nok. Sædevarme, ratvarme, varme i forruden, touchskærm og nøglefri betjening er også på listen over komfortdetaljer.

5. Super connectivity:
Det bliver ikke meget nemmere at være connected i den nye Insignia Grand Sport. Insigniaen rummer både Apple CarPlay og Android Auto, hvori din personlighed og hverdag kan afspejles fra din smartphone og lette din hverdag. Opel OnStar er selvfølgelig også integreret i bilen og agerer din personlige online serviceassistent. OnStar tilbyder eksempelvis assistance ved stjålet bil, bildiagnoser, automatisk respons ved kollision, overblik over brændstof, dæktryk og bilens placering, 24-timers nødopkald, vejhjælp til dig - men også til din omverden. 

 Close