Insignia Sports Tourer - uden merpris

Den nye Insignia Grand Sport lander hos Unicars i juni. Når stationcar-varianten Insignia Sports Tourer lander omkring en måned efter, bliver det til den samme pris som Insignia Grand Sport.

Priserne på de nye Insignia'er er nu bekræftet. 

Insignia Sports Tourer kommer til at have samme pris som den 5-dørs Grand Sport.

Begge begynder ved 320.000 kr. og når salgsprisen på de to varianter er den samme, bliver beskatningen ved erhvervsleasing naturligvis også den samme. Laveste beskatningsværdi er således 270.000 kr. for en Dynamic version med benzinmotor på 165 hk. En dieselversion med samme udstyr og 136 hk har en beskatning på 320.000 kr.

Dynamic versionen er det næsthøjeste udstyrsniveau til Insignia, men ønsker man yderligere udstyr, kan man for en beskatningsværdi på 305.000 kr. få en Dynamic BEST Line PLUS med 165 hk motor med automatgear, 8" touchskærm, indbygget navigation, adaptiv fartpilot med nødbremse, el-opvarmet forrude, bakkamera og DAB radio. En 2,0 dieselmotor på 170hk med samme udstyr har en beskatningsværdi på 331.200 kr. Standardudstyret på Dynamic versionen af Insignia omfatter nøglefri åben & start, fartpilot med automatisk nødbremse, regnsensor, automatisk lyskontrol, læderrat med varme, ergonomiske certificerede forsæde, parkeringsassistance, elektronisk klimakontrol, alufælge og Opel OnStar.

Topmodellen Dynamic BEST Line PLUS med dieselmotor på 170hk, 4x4 og 8-trins automatgear samt 8" touchskærm, indbygget navigation, adaptiv fartpilot med nødbremse, el-opvarmet forrude, bakkamera, Opel OnStar og DAB radio har en beskatning på 350.000 kr. og det er altså både som Grand Sport og Sports Tourer.Close