Bliv en af de første danskere til at prøvekøre den nye Insignia   
I den kommende weekend holder vi åbent hus for den nye Insignia Grand Sport, hvor der er rig mulighed for at se, føle og prøvekøre bilen.   

Vi holder åbent i både Birkerød og Hillerød, lørdag og søndag fra 11-16.  

Insignia'en er en let og elegant bil, der er mere end klar til at ramme de danske veje. Insignia'en kommer bl.a. i en ny 1,5T benzinmotor med hhv. 140 og 165 hestekræfter - begge er hurtige og friske.  
Det er en støjsvag bil, der mildest talt kører som en drøm med den velafjedrede undervogn. Det aerodynamiske og markante design giver bilen et sporty og lækkert look. 

Den nye Insignia fylder meget - men ikke alt!    

Selvom introduktionen af den nye Insignia fylder meget, fylder den selvfølgelig ikke alt. Vores modelprogram spænder vidt i disse tider, og der er derfor også gode muligheder for at lægge blikket andetsteds hen. Vores smarte livstilsbil Adam, vores praktiske bybil Karl, vores familiebil Astra der kommer både i femdørs og stationcar-varianter, vores lækre cabriolet Cascada, vores SUV Mokka X og meget andet vil være at finde hos os… måske den helt nye og rummelige crossover Opel Crossland X også vil være til stede - hvem ved?        

Vi glæder os til at se jer på:

Birkerød Kongevej 74
3460 Birkerød

Eller

Lokesvej 8
3400 HillerødClose