Bliv tekniker hos Unicars

Hos Unicars vil du få en hverdag spækket med de fedeste arbejdsopgaver! Du vil varetage en vigtig rolle i vores stærke værkstedsteam, hvor du i fællesskab med dine kollegaer vil yde dit bedste og levere branchens bedste service. 

Unicars A/S søger dygtige uautoriserede teknikere, der ønsker at videreuddanne sig til autoriseret serviceteknikker hos et af markedets mest anerkendte bilmærker.

Som Opel servicetekniker hos Unicars A/S tilbyder vi dig en solid teknisk efteruddannelse og løft af dine faglige kompetencer.

Som Opel servicetekniker er du garanteret teknisk viden og kunnen på bronzeniveau, som er Opels grundlæggende kursusniveau – dog forventer vi du har faglige ambitioner og motivation til at opnå både sølv- og guldniveau, der er den naturlige overbygning til bronzeforløbet. Vi tilbyder kurser i alle Opels nye bilmodeller således, at du har indsigt i den allernyeste teknologiske viden. Kurserne leveres både som online kurser samt deciderede underviserbaserede kurser på teknisk skole. Som nyansat hos Unicars vil du naturligvis indledningsvis få en grundig introduktion til Opel brandet og den organisation du bliver en del af.

Som tekniker hos Unicars A/S vil du ydermere være med til at sikre høj kvalitet og udpræget service overfor vores kunder på værkstedet.

Personlige kvalifikationer:
- Du er uddannet mekaniker
- Du er et ordensmenneske, der arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og målrettet
- Du er selvmotiverende, samarbejdsorienteret og resultatskabende
- Du er kundeorienteret og kan altid finde tid til et smil
- Du har overskud og godt humør, selv når det går stærkt

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til cro@unicars.dk. Samtaler vil blive afholdt løbende.Close