Velkommen hos Unicars

Unik service til dig og din bil hos Unicars -  Opel center Nordsjælland.

Hos Unicars er kundepleje i højsædet - dette gælder hvad end du ønsker at købe eller lease en Opel hos os, eller om du kommer forbi et af vores værksteder.

Vores salgsafdeling er eksperter på Opel og hele modelprogrammet, der blandt andet indeholder den smarte by-bil Opel KARL, den sporty Astra Sports Tourer, den kompakte SUV Mokka X og snart den nye Insignia Grand Sport og dens ekstra rummelige tvilling - Insignia Sports Tourer. 

Vores værksteder servicerer og reparerer Opel og Toyota. Vores medarbejdere er særligt uddannede i disse mærker. Således kan du altid forvente høj kvalitet på vores arbejde.  

Vi bestræber os på, at kunne levere branchens bedste service. Vi arbejder altid helhjertet med at opbygge og fastholde et langvarigt forhold til vores kunder. Vi afholder os fra kortsigtede løsninger.

Vores ønske om at levere unik service, skal tillige ses som et middel til at nå et overordnet mål om at opbygge og fastholde den gode relation til vores kunder. Vi ønsker at investere i opbygning af langsigtede relationer - det er vi helt sikre på, er mest fordelagtigt for både kunderne og os selv. Derfor arbejder vi helhjertet på at opbygge et langvarigt forhold. Vi afholder os fra kortsigtede løsninger.

Alt under to tage

Du kan finde Unicars på Lokesvej 8, 3400 Hillerød og på Birkerød Kongevej 74, 3460 Birkerød.  

Begge steder leverer vi fuld service til din bil.

Vores værksteder har 18 arbejdspladser, der er bemandet med veluddannede og topmotiverede mekanikere, som råder over det sidste nye testudstyr. De er forberedt til at varetage alle slags opgaver.

Vores ambition er at yde den bedst mulige bilservice. I de seneste år er der investeret kraftigt i de mest moderne værkstedsfaciliteter, så vi i dag har den højeste standard. Vi kan tilbyde: Serviceværksted, pladeværksted, klargøringscenter og reservedelslager.

Vi ser os således i stand til at yde det allerhøjeste serviceniveau og derfor lyder vores ultimative motto: Nul fejl og færdig til tiden!

Vi glæder os til at se dig.Close