Unicars Hillerød

Vores nyeste forretning...

Professionel Opel service i Hillerød

Vores forretning i Hillerød er det nyeste skud på stammen. I juli 2014 slog vi dørene op på Loksevej 8. Her oplever du en ligeså unik service og behandling, som vi er kendt for at levere i vores første forretning i Birkerød. I Unicars Hillerød finder du en salgsafdeling og et mekanisk værksted, hvor vores medarbejdere altid står klar til hjælpe og vejlede dig, hvad enten det er i forbindelse med køb, salg eller service.

Unicars Frederikssund

Søger du et professionelt værksted, der kan servicere, reparere eller sælge en Toyota eller Opel i Frederikssund? Så er du kommet til den rette side. Unicars har både værksted i Hillerød og Birkerød, så du kan være på vores værksted inden for ca. en halv time – og vi lover dig, at det er turen værd! Hos Unicars leverer vi nemlig altid en skræddersyet unik løsning til dig og din bil.

Få et godt tilbud!

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en Opel service i Hillerød, eller reparation på din Opel i Frederikssund? Så er du altid velkommen til at besøge vores forretning eller kontakte os på telefon 48 13 43 43 og indhente et tilbud. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.Close