Vi søger en dygtig og kompetent mekaniker

Unicars A/S - Opel Center Nordsjælland, søger erfaren og kompetent automekaniker/tekniker til service og reparation af Opel og Toyota i vores afdeling i Birkerød.


Er du vores nye mekaniker?
Vi forventer, at du er uddannet mekaniker med nogle års erfaring og gerne med med de nævnte mærker. Du er en dygtig tekniker, og du har de rette holdninger og værdier i forhold til kunder, kvalitet og kollegerne, så vi sammen kan sikre den fælles succes.

Som mekaniker hos Unicars A/S vil du være med til at sikre høj kvalitet og udpræget service overfor vores kunder på værkstedet.

Personlige kvalifikationer:
- Det er et stort plus hvis, hvis du er på sølv eller guld niveau hos Opel

- Du er et ordensmenneske, der arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og målrettet

- Du er selvmotiverende, samarbejdsorienteret og resultatskabende

- Du er kundeorienteret og kan altid finde tid til et smil

- Du har overskud og godt humør, selv når det går stærkt

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i en dynamisk resultatorienteret organisation, med stor vægt på kundefokus og et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Spørgsmål vedrørende stilllingen kan rettes til Værkstedschef Stefan Skov på tlf.: 4813 4352 eller pr. mail ss@unicars.dk. Løn og pensionsordning efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til ss@unicars.dk. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Lidt om Unicars
Unicars A/S har været autoriseret Opel forhandler i Birkerød siden 2012 og åbnede i 2014 en ny afdeling i Hillerød. Vi beskæftiger pt. 40 medarbejdere fordelt i Birkerød og Hillerød. Vores mål er, at levere unik service uanset hvor i forretningen, du henvender dig. Vi sætter den gode relation til vores kunder meget højt. Derfor er vi utrolig stolte over, at være blevet kåret til landets førende forhandler, når det gælder kundetilfredshed. Du kan læse meget mere om os på unicars.dkClose