Din bil er vores ansvar!

Unicars er eksperter i Opel og Toyota

Unicars er etableret 1. marts 2012,..... men vi er alligevel eksperter. Alle vores medarbejdere har beskæftiget sig med Opel eller Toyota i mange år. Alle er tillige uddannet inden for netop Opel eller Toyota. Vi arbejder hver dag med stor glæde og entusiasme for at udføre både service og reparationer af Toyota og Opel biler. Derfor tillader vi os at kalde os selv for Opel og Toyota-eksperter

Hos Unicars er du i sikre og erfarne hænder.

Når du bestiller service eller en reparation hos Unicars, kan du altid få prisen inden, vi går i gang. Hvis der dukker andre reparationer op undervejs, kontakter vi dig, inden vi laver mere på din bil end allerede aftalt. Så slipper du for ubehagelige overraskelser, når bilen skal hentes og regningen skal betales.

Altid originale reservedele

På vores værksteder ved vi, hvor vigtigt det er, at din bil bevarer sin originale kvalitet , derfor bruger vi selvfølgelig kun originale reservedele, så din bil efter en reparation hos os altid  kører og bremser som en Toyota og Opel skal.

Kun det bedste og korrekte udstyr

Din Toyota eller Opel har mange små computere ombord, som registrerer, om alt fungerer, som det skal. Hos os kan vi tilslutte os bilens computer og få at vide, om den har registreret nogen problemer. På den måde får du en hurtig og optimal reparation af din bil. Og samtidig bliver din bil også klogere og bedre til at opdage fejl, når du bruger Unicars. Vi opdaterer nemlig softwaren i din bils computer, når der kommer en forbedret version. Det er også med til at sikre en optimal motorydelse og er til gavn for miljøet.

Gratis vejhjælp

Når du vælger at servicere din Toyota eller Opel hos Unicars, så giver vi dig et års gratis Opel Assistance eller Toyota Eurocare vejhjælp. Det betyder, at hvis du bliver udsat for havari, en ulykke, en punktering, et fladt batteri eller bare har smækket dine nøgler inde - ja, så ringer du bare, og så rykker vi ud. I Danmark og i mere end 40 andre europæiske lande.

Unicars A/S er miljøcertificeret

Unicars er ISO 14001 miljøcertificeret. Det er en international miljøstandard, som betyder, at vi har ualmindeligt godt styr på miljøpåvirkningerne. Det er din sikkerhed for, at din bil serviceres og repareres med størst muligt hensyn til miljøet.
Close