Unicars ServiceAftale

Vi tegner serviceaftaler på alle ny Opel og Toyota modeller der har kørt op til 10.000 km.

Få en serviceaftale til din bil!

Unicars tilbyder en Toyota og Opel serviceaftale til kunder, der køber en ny Opel eller Toyota model, der har kørt op til 10.000 km. En serviceaftale er en god ide, hvis du ønsker at have en fast indikation for, hvor mange penge, du skal bruge på din bil månedligt.

Få tryghed i bilbudgettet

Tegner du en Toyota eller Opel serviceaftale hos Unicars, betaler du et fast, overkommeligt beløb hver måned. Dette beløb dækker ikke alene alle serviceeftersyn, men også de uforudsete reparationer, der eventuelt dukker op hen af vejen. Hvis du vælger denne løsning, er du sikret, at dine udgifter til bilen ligger helt fast i den aftale periode, hvilket kan give tryghed i budgettet.

Stort udvalg af biler

Er du på udkig efter en ny bil, så har vi et bredt udvalg af både nye og brugte biler til salg på vores værksteder i Hillerød og Birkerød. Søger du fx en Opel Astra, en Opel Adam eller en Opel Karl? Så finder du den hos os! Kom ud og se udvalget i vores forretninger og få samtidig et tilbud på en Toyota eller Opel serviceaftale, hvis du ønsker det.

Hør mere om dine muligheder

Overvejer du, om en Toyota eller Opel serviceaftale er det rette valg for dig? Så står vores medarbejdere klar til at rådgive dig i dit valg. Du er altid velkommen i vores forretninger, hvor du også kan se vores forskellige bilmodeller til både leasing og salg. Foretrækker du at kontakte os telefonisk, kan dette ske på telefon 48 13 43 43 inden for butikkernes åbningstider.Close