Unicars erhvervcenter.

Vi passer vores job - så du kan passe dit

FORSIDE/ERHVERV/ERHVERV


Er du på udkig efter én eller flere varebiler til din virksomhed, så er du kommet til det rette sted.

Vores specialuddannede erhvervskonsulenter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den varebil, som er skræddersyet og tilpasset til netop dine behov. Om du er en tømrervirksomhed, salgsvirksomhed eller alt i mellem, så kan vi hjælpe dig.

UNICARS ERHVERVCENTER

RING: 48 13 43 43

SEND FORESPØRGSEL

Skræddersyede løsninger hos Unicars Erhvervscenter

Hos Unicars er vi bevidste om, at man som erhvervskunde har mange forskelligartede behov i forbindelse med sin firmabil. Vi tilbyder af samme årsag derfor også en lang række af forskellige finansieringsløsninger, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov til en firmabil – uanset om det er i forbindelse med finansieringen af Opel personvogne eller Opel varevogne. 

Hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder inden for Opel erhvervsleasing og finansiering? Vores dedikerede medarbejdere står klar til at rådgive dig til det rette valg for din virksomhed. Du er altid velkommen i vores forretninger, hvor du har mulighed for at se vores attraktive og konkurrencedygtige løsninger inden for firmabiler for både Opel personvogne og Opel varevogne.

Opel Movano

Med et bredt udvalg af forskellige modeller, varianter, akselafstande, udstyr, lastlængder- og højder, kan vi være helt sikre på, at vi har en af klassens førende varevogne. Lad vores Movano imponere dig med dens praktiske design, høje komfortniveau, høje ydelse og lave totalomkostninger. En Opel Movano er det sikre valg. 

Pris fra kr. 204.864,- ekskl. moms.

Opel Vivaro

En funktionel varevogn, med alt hvad du kan have brug for. Vores Vivaro byder på et futuristisk look, med et markant kabinetag, klasseførende og dynamiske forlygter og et godt udsyn gennem det store glasområde. 

Hos Unicars får du din Vivaro, præcis som DU vil have den!

Pris fra kr. 165.447 ekskl. moms

UNICARS ERHVERVSCENTER

Unicars erhvervcenter.

Vi gør vores job, så du kan passe dit. 

Loading...