Unicars er miljøcertificerede

ISO14001 er den internationalt anerkendte standard for miljøledelse. Standarden administreres af ’’International Organization for Standardization’’, som er et netværk af de nationale standardiseringsorganer i 162 lande, inkl. Danmark.

Læs mere her

Få et gratis tilstandstjek på din bil

Tilstandstjekket indeholder hele 38 kontrolpunkter, som vores uddannede teknikere tjekker. På den måde er du 100 % sikret, at alt er som det skal være. HVIS vi støder ind i problemer får du selvfølgelig dette at vide, samt får et godt tilbud!

Se hvad vi tjekker på din bil

3 gode råd - kør mere økonomisk

Vidste du, at en dansk gennemsnitsbillist kan spare nær 1.000,- om året, pr. km. bilen kører længere pr. literen? Det er mange penge i det lange løb, så læs med og få et par gode råd, der kan hjælpe dig på vej til at køre mere økonomisk.

Få de gode råd lige her

Vinterdæk - hvornår og hvorfor

I denne guide giver vi en hjælpende hånd, i at forstå vinterdækkets opbygning sammenlignet med sommerdækkets. Hvorfor skal jeg skifte? hvornår skal jeg skifte dæk? dette er spørgsmål vi besvarer i denne guide.

Læs mere
Mathias Binderup Jensen - teknikerlærling

Unicars mangler en dygtig tekniker

Unicars A/S søger dygtige uautoriserede teknikere, der ønsker at videreuddanne sig til autoriseret serviceteknikker hos et af markedets mest anerkendte bilmærker.

Læs mere om jobbet her

Uddannet pladesmed søges

Er du uddannet pladesmed og klar på nye og spændende udfordringer, på hvad vi mener er Danmarks fedeste arbejdsplads?

Læs mere
1