• Frederik Bøttcher - salgskonsulent
16. marts 2018 10:31:28

Bliv erhvervskonsulent hos Unicars A/S

Erhvervskonsulent søges

Hos Unicars A/S vil du indgå en central rolle i vores stærke salgsteam, hvor du i fællesskab med dine kollegaer vil varetage et væld af salgsfremmende aktiviteter og være med i planlægning af vores overordnede salgsindsats og opfølgning.

 

Vi tilbyder dig…
En spændende dagligdag blandt dygtige og engagerede kollegaer 
En udfordrende stilling med en stor grad af personligt ansvar  
Et moderne arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling 
En lønpakke med provision sammensat efter dine kvalifikationer, herunder bil- og pensions ordning 

  

Din hverdag…
Til dagligt vil du blandt andet beskæftige dig med kontakt til nye erhvervskunder, med henblik på salg af Opels spændende varevognsprogram. Du vil have ansvar for, at rådgive kunder omkring leasing, finansiering og serviceaftaler, samt prissætning af brugte varevogne.

Din dagligdag vil blandt andet indeholde:

  •          Opsøgende salg af varebiler og tilhørende serviceydelser
  •          Mødeafholdelse med nye og eksisterende kunder
  •          Tilbudsgivning og opfølgning på potentielle kunder

 

Unicars A/S varetager et geografisk område der dækker hele Nordsjælland – godt og vel over 40 postnumre, så der er altid noget at tage fat i. 

 

Personlige kvalifikationer og egenskaber…

Det er forventet, at du befinder dig godt i kontakt med nye og eksisterende kunder, samt at du har en naturlig professionel tilgang til tingene, samtidig med at du er relationsskabende. 

Du har viljen og evnen til, at sætte dig grundigt ind i de ting du arbejder med, således du altid giver vores kunder en professionel og seriøs rådgivning.


Vi forventer, at du kan arbejde struktureret i en dagligdag der byder på mangfoldige opgaver. Du vil til dagligt have mange bolde i luften. Da jobbet hos Unicars inebærer både intern og ekstern kommunikation, er det forventet at dine kommunikationsevner er på et professionelt niveau.

Det er et krav, at du er selvmotiverende, initiativtagende og en sælger af natur. 
Du vil blive en del af Unicars, hvorfor Unicars vil stå inde for dig – derfor er det vigtigt at du kan identificere dig i vores DNA: Ambitiøs, Personlig og Effektiv.  
 

Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med opsøgende salg og/eller bilbranchen, dette er dog ikke et krav, det afgørende er din personlighed og engagement. 

 

 

Ansøgning og kontakt…

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Erhvervschef Alessandro Zanca på tlf. 21199888
Ansøgning samt CV sendes til: 
az@unicars.dk
Samtaler afholdes løbende – tiltrædelse hurtigst muligt. 

 

 

Lidt om Unicars

Unicars A/S har været autoriseret Opel forhandler i Birkerød siden 2012 og åbnede i 2014 en ny afdeling i Hillerød. Vi er ambitiøse, personlige og effektive – som er de tre keywords i vores DNA.

 

Vi beskæftiger pt. over 40 medarbejdere fordelt i Birkerød og Hillerød. Vores mål er, at levere unik service uanset hvor i forretningen, du henvender dig. Vi sætter den gode relation til vores kunder meget højt. Derfor er vi utrolig stolte over, at være blevet kåret til landets førende forhandler, når det gælder kundetilfredshed. Du kan læse meget mere om os på www.unicars.dk