12. oktober 2018 15:15:19

Erhvervskonsulent – Unicars A/S – Opel i Hillerød

I forbindelse med opførslen af vores nye bilhus i Hillerød, vil vi øge vores fokus på erhvervskunder i Nordsjælland endnu mere. Det betyder at vi opgraderer vores organisation med yderligere en erhvervskonsulent.

Vi tilbyder vores nye erhvervskonsulent, at indgå i et velfungerende team der har fokus på Opels attraktive varevognsprogram. Du vil få en spændende hverdag i et nyt og moderne miljø, hvor der er fokus på gode relationer. I stillingen vil du opnå en høj grad af personligt ansvar, hvor der vil være udfordringer nok og rigeligt at tage fat på!

Først og fremmest søger vi en sælger, der med personlighed og professionalisme, kan være i stand til at opbygge relationer og være med til at skabe yderligere fremdrift for Unicars’ erhvervskoncept i Nordsjælland.

Vi lægger stor vægt på din erfaring med opsøgende salg og/eller erfaring fra bilbranchen. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og energisk med mange forskellige typer af opgaver og kunder, ligesom vi lægger vægt på at du kan efterleve Unicars’ DNA: ambitiøs, personlig og effektiv! Vi forventer at dine kommunikationsevner er gode i både tale og på skrift.

 

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte Alessandro Zanca på az@unicars.dk / tlf. 2119 9888

 

Samtaler afholdes løbende.