17. december 2018 08:59:35

Vi flytter til vores nye bilhus i Hillerød 

Allerede fra d. 02/02/19
Kan vi tage imod dig på vores nye adresse; Rønnekrogen 1, 3400 Hillerød - kun et stenkast fra vores gamle lokaler på Lokesvej 8. 

For dig og din bil vil det betyde…

... at I fremover bliver modtaget i et moderne og stort bilhus, hvor miljøhensyn er tænkt ind i alle detaljer!

Du vil også kunne finde et pladeværksted og en avanceret dialogmodtagelse, hvor vi sammen med dig kontrollerer og gennemgår din bil, så de rigtige reparationer - med din godkendelse - kan iværksættes med det samme, hurtigt og effektivt.

Bemandingen på værkstedet fordobles. Dermed kan vi udføre arbejdet på din bil endnu hurtigere – mens du nyder din kaffe i behagelige omgivelser i vores nye kundelounge – eller kører videre i en af vores lejebiler.Salgsafdelingen - nu i X-Large 
I det nye showroom på næsten 1.000 kvadratmeter, finder man hele Opels modelprogram under et tag. Vi udvider ligeledes sælgerstaben så du altid er garanteret hurtig og kompetent betjening og vejledning.


I det nye Unicars Erhvervscenter er der også noget at se frem til
Når man som erhvervskunde træder ind i det nye hus, kan man se hele Opels udvalg af varevogne- og biler. I og med, at vi har alle varevogne på samme sted, og kan præsentere jer for et hav af modultilpassede løsninger, reolsystemer, og tyverisikring - kan vi afdække flere behov på en gang, og dermed spare jer for jeres værdifulde tid. Du kan naturligvis stadig besøge os i Birkerød
Er du vant til at komme hos os i Birkerød, så kan du også fortsætte med det – men hvis du alligevel er i nærheden, håber vi at kunne få lov at fremvise vores nye bilhus i Hillerød.

 


Få en rundtur i det nye bilhus og se det blive til, på kun 10 sekunder!