6. maj 2019 16:04:26

PRISFALD: Corsa Privatleasing fra 1995,- per måned

Med en privatleasingaftale slipper du for uforudsete udgifter, for alle service i perioden er en del af den attraktive aftale. Værditab skal du heller ikke bekymre dig om, for efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur. Lettere bliver det ikke!

Bestselleren Corsa er en af klassens mest innovative modeller. Den er det sikre valg, som giver dig tysk præcision og perfektion for alle pengene!

Og med det netop annoncerede prisfald i anledning af Opels 120 års jubilæum kan du nu blive kørende i en særdeles veludstyret Excite version fra kun 1995,- per måned og 4995,- i udbetaling. Og det er endda inklusiv serviceaftale og 15.000 kilometer om året. Er dit kørselsbehov større end det, koster det blot 150,- ekstra om måneden for eksempelvis 20.000 årlige kilometer.

Kampagnemodellen har 90 benzinheste under motorhjelmen, og udstyrslisten omfatter bl.a.:

✅Aircondition
✅7’’ Touchskærm
✅Apple Carplay
✅Surround sound musikanlæg
✅Opvarmet læderrat
✅Fartpilot
✅LED-kørelys
✅Multijusterbart rat

NOGET FOR DIG?

Så kig forbi vores butikker i Hillerød og Birkerød, eller ring på 4813 4343 for at booke en prøvekørsel.

*De viste alufælge, hvid lak og tågeforlygter er ikke standard

Bilen er energiklasse A, kører 15,4 km/l og udleder 147 gram CO2 per km. Den halvårlige ejerafgift til staten beløber sig til 890 kroner. Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk. Privatleasing via Nordania Finans.  Priserne er eksl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. 15.000 km årlig kørsel. Leasingydelsen er baseret på fast rente og inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger samt service i perioden. Ved tilvalg af flere tilbehørspakker samtidig, kan førstegangsydelsen stiger. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse  og betaling via NETS forudsættes. Afviger det faktuelle km forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Prisen er gældende til 15-05-2019 og så længe lager haves.