11. juli 2019 13:27:58

5 gode grunde til at lease din næste bil

Har du stillet dig selv spørgsmålet: Hvorfor skal jeg lease min næste bil? Så læs med her, hvor vi kigger på fem gode grunde til, at lease din næste bil.

1: Teknologien ændrer sig.

Som vi alle ved, går udviklingen hurtigt på alverdens bilfabrikker. Fra München til Detroit sidder intelligente mennesker med det ene formål, at få hybrid og el-biler til at køre endnu længere på en opladning og have endnu smartere funktioner.

Når du leaser din bil, slipper du for bekymringer om fremtiden. Du kan nemlig skifte bilen ud, hvis el- eller hybridbilen får de egenskaber du venter på

2: Økonomisk tryghed

Når du leaser en bil, har du 100% sikkerhed for dine omkostninger i de - op til - 36 måneder som leasingaftalen gælder. For i en privatleasingaftale er service og reparationer inkluderet.

3: Få din nye bil i carporten – hurtigt!

Hvad end du drømmer om en smart bybil som Opel Corsa, en familiebil som vores Astra, eller en SUV model som Grandland X, er du garanteret hurtig levering når du privatleaser hos os.

Vores importør har sørget for, at have rigtigt mange af vores privatleasingmodeller på lager, så der går ikke lang tid fra du har underskrevet aftalen, til bilen holder i Carporten.

4: Afgiftsstigninger – og hvad så?

De seneste år har været præget af en massiv usikkerhed om afgifterne på biler. Den usikkerhed slipper du for ved at lease din næste bil.

For uanset om det er Mette Frederiksen eller Lars Løkke Rasmussen der sidder for bordenden i statsministeriet, er en aftale en aftale. Og din ydelse vil altså ikke ændre sig hvis afgifterne gør det.

5: Intet værditab

Desværre taber en ny bil en stor del af sin værdi, i det øjeblik den forlader vores showroom. Men den bekymring slipper du for, når du privatleaser. Vi indestår nemlig for bilens restværdi, så du skal blot aflevere bilen tilbage når aftalen udløber, og så ellers ikke bekymre dig mere om det.

Se vores aktuelle privatleasingtilbud KLIK HER