Frederik Bøttcher - salgskonsulent

Bliv erhvervskonsulent hos Unicars A/S

Indgå en central rolle i vores stærke salgsteam, arbejd med salgsfremmende aktiviteter og vær med i planlægning af Unicars' salgsindsats og opfølgning

Læs mere og søg stillingen her

Vi rydder op til attraktive lagersalgspriser!

Mellem d. 10. marts og 18. marts rydder vi op på vores lager, så DU kan gøre et kup på din drømme-Opel!

Læs mere her

Få et gratis tilstandstjek på din bil

Tilstandstjekket indeholder hele 38 kontrolpunkter, som vores uddannede teknikere tjekker. På den måde er du 100 % sikret, at alt er som det skal være. HVIS vi støder ind i problemer får du selvfølgelig dette at vide, samt får et godt tilbud!

Se hvad vi tjekker på din bil

3 gode råd - kør mere økonomisk

Vidste du, at en dansk gennemsnitsbillist kan spare nær 1.000,- om året, pr. km. bilen kører længere pr. literen? Det er mange penge i det lange løb, så læs med og få et par gode råd, der kan hjælpe dig på vej til at køre mere økonomisk.

Få de gode råd lige her

Vinterdæk - hvornår og hvorfor

I denne guide giver vi en hjælpende hånd, i at forstå vinterdækkets opbygning sammenlignet med sommerdækkets. Hvorfor skal jeg skifte? hvornår skal jeg skifte dæk? dette er spørgsmål vi besvarer i denne guide.

Læs mere
Mathias Binderup Jensen - teknikerlærling

Unicars mangler en dygtig tekniker

Unicars A/S søger dygtige uautoriserede teknikere, der ønsker at videreuddanne sig til autoriseret serviceteknikker hos et af markedets mest anerkendte bilmærker.

Læs mere om jobbet her