FORSIDE/PROFIL


Velkommen hos Unicars A/S

God service forpligter

d. 1 marts 2012, åbnede vi vores første afdeling i Birkerød. Lige siden har unik service og kundepleje været i højsædet - dette gælder hvad end du ønsker at købe eller lease en Opel hos os, eller om du kommer forbi et af vores værksteder.

Vi står altid klar til at rådgive indenfor bilfinansiering, leasing, køb, leje og bedst muligt guide dig til anskaffelsen af en ny bil!

 

Alt under to tage

Både i Birkerød og Hillerød leverer vi fuld service til din bil.

Vores værksteder har 18 arbejdspladser, der er bemandet med veluddannede og topmotiverede mekanikere, som råder over det sidste nye testudstyr. De er med andre ord, forberedt til at varetage alle slags opgaver.

Vores ambition er at yde den bedst mulige bilservice. I de seneste år er der investeret kraftigt i de mest moderne værkstedsfaciliteter, så vi i dag har den højeste standard – også når det kommer til miljøansvar - vi er nemlig ISO-14001 certificerede.   

Vi tilbyder dig: serviceværksted, pladeværksted (kun i Birkerød), klargøringscenter og reservedelslager. Du kan selvfølgelig også finde din nye bil hos os. Kun i Birkerød tilbyder vi Toyota service og værksted.


Vi bestræber os på, at kunne levere branchens bedste service. Vi arbejder altid helhjertet med at opbygge og fastholde et langvarigt forhold til vores kunder. Vi afholder os fra kortsigtede løsninger.

 

Du kan finde Unicars på:

Rønnekrogen 1, 3400 Hillerød og på Birkerød Kongevej 74, 3460 Birkerød.

  • Læs mere om Hillerød her, eller Birkerød her
Opel
Toyota
Map