FORSIDE/VÆRKSTED


Unicars 

- God service forpligter.

Unicars A/S er etableret 1. marts 2012, men vi er alle eksperter. Vi er autoriseret værksted af både Opel og Toyota. (Toyota kun i Birkerød) Alle vores medarbejdere har beskæftiget sig med Opel eller Toyota i mange år. Alle er tillige uddannet inden for netop disse mærker.

Vi arbejder hver dag med stor glæde og entusiasme for, at udføre både service og reparationer på jeres biler. 

Hos Unicars er du i sikre og erfarne hænder

Når du bestiller service eller en reparation hos Unicars, kan du altid få pris og tidsindikation inden vi går i gang. Hvis der dukker andre reparationer op undervejs, kontakter vi dig, inden vi laver mere på din bil end allerede aftalt. Så slipper du for ubehagelige overraskelser, når bilen skal hentes og regningen skal betales.
Altid originale reservedele

På vores værksteder ved vi, hvor vigtigt det er, at din bil bevarer sin originale kvalitet, derfor bruger vi selvfølgelig kun originale reservedele, så din bil efter en reparation hos os altid kører og bremser som en Toyota eller Opel skal. Skulle du en dag ønske at sælge (eller bytte til en ny Opel), vil en servicehistorik fra Unicars A/S øge din bils værdi, da autoriserede og originale dele, betyder alt for din bils ve og vel. 
FORSIDE/VÆRKSTED


Kun det bedste og korrekte udstyr

Din Toyota eller Opel har mange små computere ombord, som registrerer, om alt fungerer, som det skal. Hos os kan vi tilslutte os bilens computer og få at vide, om den har registreret nogen problemer. På den måde får du en hurtig og optimal reparation af din bil. Og samtidig bliver din bil også klogere og bedre til at opdage fejl, når du bruger Unicars. Vi opdaterer nemlig softwaren i din bils computer, når der kommer en forbedret version. Det er også med til at sikre en optimal motorydelse og er til gavn for miljøet.

Gratis vejhjælp

Når du vælger at servicere din Toyota eller Opel hos Unicars, så giver vi dig et års gratis Opel Assistance eller Toyota Eurocare vejhjælp. Det betyder, at hvis du bliver udsat for havari, en ulykke, en punktering, et fladt batteri eller bare har smækket dine nøgler inde - ja, så ringer du bare, og så rykker vi ud. I Danmark og i mere end 40 andre europæiske lande.
Unicars A/S er miljøcertificeret

Unicars er ISO-14001 miljøcertificerede. Det er en international miljøstandard, som betyder, at vi har ualmindeligt godt styr på miljøpåvirkningerne. Det er din sikkerhed for, at din bil serviceres og repareres med størst muligt hensyn til miljøet.