FORSIDE/VÆRKSTED/OPEL


Opel Service

Bevar bilens garanti

Vi hjælper dig med at opretholde din bils fabriksgaranti og servicerer den efter fabrikkens forskrifter til punkt og prikke.

Som autoriseret Opel forhandler og værksted har vi alt det udstyr der skal sikre præcis fejlfinding, og dermed kan vi forebygge reparationer, der kunne blive meget dyrere med tiden.

Alle Unicars teknikere er specialuddannede, som derved altid sikrer et fagligt korrekt udført arbejde, hvad enten det angår serviceeftersyn eller almen vedligeholdelse. Vi monterer kun originale og godkendte reservedele, der giver dig fuld sikkerhed for den bedste kvalitet.

 

Vejhjælp - Opel Assistance

Med alle nye biler fra Opel følger automatisk 1 års Opel Assistance vejhjælp i samarbejde med Dansk Autohjælp. Vejhjælpen Opel Assistance forlænges automatisk med 1 år ved hvert autoriserede serviceeftersyn, så man som Opel kunde fortsat er sikret autohjælp fra Opel Assistance ved driftsstop. Assistancen kan forlænges i hele bilens levetid, blot nødvendige reparationer og udskiftning af dele foretages hos et autoriseret værksted. Der kan således være flere hundrede kroner at spare hver måned på udgifter til et vejhjælpsabonnement. Opel Assistance dækker vejhjælp, bugsering, erstatningsbil, hotelovernatning og vidererejse med f.eks. tog eller fly. Gælder døgnet rundt i næsten alle europæiske lande.

Kulance = imødekommenhed efter garantiens udløb

Hos Unicars kan vi sammen med Opel Danmark A/S tilbyde vores kunder en erstatningsmulighed efter garantiens udløb - en såkaldt kulancedækning. Denne skal helt eller delvist dække reparationer, der havde hørt under garantien, men ydes altså kun til kunder, der har fået bilen serviceret hos Unicars A/S og på vores autoriserede værksted.

Kontrol af korrosionsbeskyttelsen

En ny Opel er dækket af 12 års garanti mod gennemtæring. Garantien ydes på betingelse af, at bilen får udført anbefalet kontrol af korrosionsbeskyttelse på det autoriserede Opel værksted ved hvert serviceeftersyn. Denne korrosionsbeskyttelsesservice udføres hos Unicars uden beregning. På en separat side i servicehæftet udfyldes informationer om bilens korrosionsbeskyttelse med eventuelle markeringer af områder, der bør udbedres for at bevare garantien.

Opel
Toyota
Map